A SECRET WEAPON FOR διαμονη κυπαρισσια

A Secret Weapon For διαμονη κυπαρισσια

A Secret Weapon For διαμονη κυπαρισσια

Blog Article

Slim down your possibilities very easily with filters that enable you to e-book houses that meet your preferences. Look for by certain features, like pools and fireplaces, or filter for confirmed accessibility options, like action-totally free bedroom obtain.

Δείτε έναν ακόμη προορισμό δημοφιλή στους επισκέπτες μας.

Το κυπαρίσσι είναι ένα φυτό που αναπτύσσεται σε όλους τους τύπους εδαφών και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις ως προς το χώμα που το φυτεύουμε, αρκεί να διαθέτει καλή αποστράγγιση.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία

Στην Κυπαρισσία, λατρευόταν τότε πλην του Απόλλωνος και η θεά της σοφίας, η Αθηνά. Η λατρευόμενη μάλιστα στην Κυπαρισσία Αθηνά, είχε και την επωνυμία «Κυπάρισσος» ή «Κυπαρίσσια» Αθηνά, της οποίας μάλιστα ο ναός βρισκόταν στη θέση του σημερινού ναού της Αγίας Τριάδας (λέγεται ότι η Αγία Τράπεζα του Ιερού Ναού στηρίζεται πάνω στα απομεινάρια μιας κολόνας του αρχαίου).

Για εσάς που αγαπάτε την περιπέτεια, μια βουτιά στις βάθρες με τα γαλαζοπράσινα δροσερά νερά που σχηματίζουν οι καταρράκτες μέσα στην πυκνή βλάστηση θα σας αποζημιώσει μετά από την κουραστική κατάβαση.

Παρόλο που διαθέτουν επιφανειακό ριζικό σύστημα, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι check here είναι εξαιρετικά ανθεκτικά σε καταιγίδες και δυνατούς ανέμους.

Από την βόρεια πλευρά του κάστρου θα έχετε μια μοναδική θέα στον κυπαρισσιακό κόλπο.

Δημοφιλές σε επισκέπτες που κάνουν κράτηση για ξενοδοχείο σε Κέρκυρα

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου

Φονέας, τα πρασινογάλαζα νερά στα οποία καθρεφτίζονται τα φουντωτά δέντρα που της προσφέρουν απλόχερα τη σκιά τους, τα μεγάλα λευκά βότσαλα και οι επιβλητικοί βράχοι στο πίσω μέρος της, δηλώνουν ότι πρόκειται για μία μοναδική παραλία.

Κυπαρισσήεντα την αναφέρει ο Όμηρος, Αρκαδιά την λέγαν’ τον Μεσαίωνα –πιθανότατα επειδή εδώ ήρθαν και εγκαταστάθηκαν πολλοί Αρκάδες προκειμένου να γλιτώσουν τις επιδρομές των Σλάβων. Το όνομά της ο μύθος λέει πως το πήρε από τον Κυπάρισσο, φίλο του Απόλλωνα, ο οποίος κάποια στιγμή κυνηγώντας σημάδεψε και σκότωσε κατά λάθος το ελάφι που του είχε χαρίσει ο θεός.

Αρχή παραθύρου διαλόγου Επαληθευμένα σχόλια από αληθινούς επισκέπτες.

Φροντίζουμε να έχουν καλή σταθερότητα και τις στηρίζουμε κατάλληλα ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να πέσουν σε συνθήκες δυνατών ανέμων.

Report this page